Építész gyakornok » Mérték Group Zrt.


Állás jellege:
Részmunkaidős diákmunka

Munkavégzés helye:
Budapest
Magyarország

Tapasztalat:
nem szükséges

Bérezés:
Diákszövetkezeten keresztül, megegyezés szerint

Küldendő:
Portfólió, a jelentkező által készített makettek fotói, önéletrajz (max. 10 MB).

Publikálva:
2017. feb. 2.

A Mérték Group Zrt. Design csapata keres építészmérnök hallgatót részfeladatok - elsősorban makettek és grafikai munkák - ellátására. Munkavégzés kezdete: 2017 február eleje. Munkavégzés módja: diákszövetségen keresztül.

A következő lehetőségeket biztosítjuk:

 • részmunkaidős, a jelentkező igényeihez alkalmazkodó munkaidő (elvárt min. heti 2 nap munkaidő)
 • makettező szoba és eszközök biztosítása
 • betekintési lehetőség egy építésziroda működésébe
 • egyéb típusú feladatok, szakmai fejlődési lehetőség, idővel tervezési feladatok biztosítása
 • teljesítményértékelés, visszajelzés
 • fiatalos csapatban történő munkavégzés
 • hosszú távú együttműködési lehetőség

Szükséges feltételek a jelöltekkel szemben:

 • makettező tudás és készség
 • Archicad ismerete
 • önálló munkavégzés képessége

Több jelentkező esetén előnyt jelent:

 • 3D-s modellező és látványtervező program (3ds Max) ismerete
 • grafikai programok (Photoshop, Indesign) ismerete

Rólunk:

A Mérték Építészeti Stúdió Kft-t 1987-ben alapították az akkori állami keretekből kilépő és társuló építészek, mely mostanra a Mérték Group Zrt. cégcsoport tagjaként tesz a minőségi és fenntartható építészetért. A mögöttünk álló több mint két évtizedben számos átalakuláson és jelentős fejlődésen ment át a vállalkozás.

A folyamatos fejlesztéseknek és a munkatársainknak biztosított belső képzéseknek köszönhetően az elmúlt több, mint tíz évben Magyarországon a piacvezető cégek között tartanak számon minket. A cégünk által végzett magas színvonalú munkát valamint munkatársaink szakmai tevékenységét számos hazai és külföldi elismeréssel díjazták. Folyamatosan beszámol a magyar és a nemzetközi sajtó az iroda által végzett tervezői, kutatói, fejlesztői munkánkról.

Irodánk több, mint 4000 projekttel foglalkozott. Az munkatársi létszám 68 fő, ebből 40-en rendelkeznek építész végzettséggel. 200 fős, állandó szaktervezői háttérrel rendelkezünk, akikkel több éves kipróbált munkakapcsolatunk van. Magyarországi és külföldi fejlesztőkkel, befektetőkkel dolgozunk együtt számos hazai és nemzetközi (Európa, Ázsia, Afrika) projekten.

A Mérték Stúdió fő törekvése a helyi adottságok értő figyelembevételével az adott környezet fejlesztése. Célunk, hogy a nemzetközi művészeti és építészeti színvonalat meghaladó épületeket hozzunk létre, amik tökéletesen megfelelnek partnereink elvárásainak és pénzügyi lehetőségeinek. Stúdiónk naprakész információval rendelkezik a korszerű, környezettudatos tervezési elvekről és módszerekről.

A környezettudatos, fenntartható tervezés területén hazánkban piacvezetők vagyunk. Új, innovatív tervezési metodikánk (ClimaDesign®) és fejlesztéseink révén nemzetközileg is jegyzett cég vagyunk. A legújabb fejlesztési irányelveket ismerő, jól képzett tervezői, társtervezői kapcsolataink lehetővé teszik, hogy megfeleljünk a magyar és külföldi szabványoknak, előírásoknak, de mindenekelőtt partnereink elvárásainak.

Számos külföldi tervezői együttműködésünk során bevált módszereket dolgoztunk ki a kooperációs munkavégzés hatékonyságának növelésére.

Cég weboldala:
Mérték

Cég mérete:
51-100 munkartárs

Cég típusa:
Magán vállalat

Székhely:
Budapest
Magyarország

Alapítás:
1987

Iparág:
Építőipar

Díjmentes álláshirdetés ›