Electrolux Design Lab 2015 formatervezési verseny

Tervezd a jövőt egészséges, boldog gyerekeknek!

Az Electrolux „Egészséges, Boldog Gyerekek” címmel idén 13. alkalommal hirdeti meg a Design Lab nemzetközi formatervezői versenyt, amelyre hallgatói jogviszonnyal rendelkező egyetemisták, főiskolások és friss diplomások jelentkezését várja. A győztes 10.000 euró jutalom mellett hat hónapos fizetett gyakornoki állást nyer az Electrolux globális tervezőközpontjában.


Díjazás


1. helyezett: 10.000 euró és 6 hónapos fizetett gyakornoki állás az Electrolux globális tervezőközpontjában

2. helyezett: 6.000 euró

3. helyezett: 4.000 euró

Közönségdíj: 2.000 euró

Nevezési határidő: 2015. április 8.


Regisztráció


A versenyre jelentkezőknek az első szakaszban a pályázatuk koncepciójának rövid leírását, vizuális vázlatát (látványtervét) és az elérni kívánt fogyasztói előnyöket kell elküldeniük 2015. április 8-ig.

A versenyre regisztrálni az Electrolux Design Lab weboldalán lehet.


A verseny menete


A regisztrációt követően a verseny szakaszokban zajlik egészen a novemberi döntőig, ahol a Top6 pályázó élőben prezentálja majd a pályaművét. A nevezések közül a legjobb pályázatok megjelennek az Electrolux Design Lab weboldalán, majd a pályaműveket az Electrolux szakértői több szakaszban bírálják el, folyamatosan szűkítve a versenyben maradók körét.

Az Electrolux szakértői e-mailben értesítik azokat, akik továbbjutottak a következő versenyszakaszba. A továbbjutott pályázatok anyagai kikerülnek a Design Lab weboldalára. A versenyben maradt pályázók instrukciókat kapnak a szakértőktől a további fejlesztéshez. A verseny során a pályázók továbbfejleszthetik a koncepciót, a vizuális megjelenítést és a designt. Továbbá készülhetnek válaszokkal az ötlet megvalósíthatóságával és az alkalmazandó technológiával kapcsolatban is. A versenyzők szabadon dolgozhatnak tovább a koncepción, amely minden fázisban az alapján kerül elbírálásra, hogy mennyiben felel meg az adott szakaszban támasztott elvárásoknak.

További információ a kiválasztási szakaszokról a későbbiekben lesz elérhető.

Regisztráció előtt olvasd el a verseny témakiírását, játékszabályát és nevezési útmutatóját!