Felvételi előkészítő az EKE Vizuális Művészeti Intézetében


Időpont:
2017. február 4-től, szombati napokon

Rajz és festés:
10-16 óráig

Tervezőgrafika:
16-19 óráig

Helyszín:
Leányka u. 6.
Eger

Készülj a felvételire, jelentkezz időben, hogy bebiztosítsd a helyed!

Az előkészítő során lehetőséged nyílik, hogy bepillantást nyerj a különböző művészeti ágak és műfajok sajátosságaiba, történeteibe, hogy megismerkedj leendő mestereiddel, hallgatótársaiddal, hogy információt szerezz az EKE vizuális művészeti képzéseiről. Az előkészítő során szerzett tapasztalataidat pedig a felvételinél hasznosíthatod.

Ha a Média és Design Tanszék (Tervezőgrafika, Animáció, Webdesign), vagy a Képzőművészeti Tanszék (Természetművészet, Képgrafika, Festészet) iránt érdeklődsz: 
A szombati foglalkozások folyamán rajz- és festés órákon fejlesztheted készségeidet, megtanulod a tárgyak, a perspektíva, az emberi fej és akt térbeli összefüggéseit, így a kompozícióra, lényegre fókuszáló látásmódod kialakítását segítjük elő. A kreatív gyakorlatokon az analizáló és absztrakciós képességeidet fejleszted, kreatív gondolkodásodat erősíted, megtanulsz új összefüggéseket keresni és meglátni azokat a művészeti alkotásokban.
Tervezőgrafika órákon a grafikai tervezés alapjait tanulhatod meg. Elsajátítod az ehhez szükséges szoftverek működését, a műfajhoz tartozó elemeket, összefüggéseket és szabályokat. Foglalkozunk logó-, arculat-, ikon-, illusztráció- és plakáttervezéssel, valamint a tipográfia és a kiadványszerkesztés alapjaival is.

Telefon:
+36 36 520-485

Jelentkezni folyamatosan lehet.

Facebook ›
Weboldal ›