'BadBones' Trailer

Dávid Huszár
2016
Hungary

Facebook
Behance
Email

EKE, Picture Animation, BA Graduation Project

I have a Cop story what i wrote a year ago, It is full of typical action movie cliches and little jokes. When I realised that I cannot make the full story because its too long than I said to my self "Okay then I will make a Trailer from my story". So my video is a fake trailer.

Futhermore about the technic; My most loved area in the animation is the character design and I tried find the good technic and moving style what if I use than I dont have to minimalise my caracter styles and I can hold the details of the caracters.

Consultant: Levente Zsigmond Sipos

This project is brought to you by NOTESS - the new design notebook by Hellodesign.
Sign up for updates and special offers.

___

Ezt a projektet a Hellodesign új design notesze, a NOTESS hozta el számodra.
Iratkozz fel a friss információkért és a speciális ajánlatokért.

EKE, Képanimátor szak, BA diploma projekt

Volt egy sztorim amit körülbelül egy évvel ezelőtt írtam. Ez egy zsarusztori nyakon borítva teljesen tudatosan akciófilmes klisékkel és némi humorral, de mikor ráeszméltem, hogy ez a sztori már olyan hosszú, hogy a kifejtéséhez már csak egy több részes sorozat lenne elegendő akkor úgy döntöttem, hogy megcsinálom a sztorim előzetesét mintha egy létező filmnek készülne egy mozi trailer.
A technikai megoldás; kedvenc területem az animáción belül mindig is a karakter tervezés volt. Szerettem volna egy olyan mozgatási stílust kialakítani ahol nem kell a karakterek részleteit lestilizálni és maradhatnak teljes kidolgozottságukban egész film alatt.

Konzulens: Sipos Levente Zsigmond